Zaterdaghulp gezocht!

By 13 mei 2016Nieuws

Ben je 16/17 jaar en wil je graag een centje bijverdienen, dan hebben wij een leuk zaterdagbaantje voor jou. Houd jij net als ons ook van hout en lijkt het je leuk om werkzaamheden te verrichten in een Houthandel, dan willen wij graag kennis maken met jou.

Wij zoeken iemand die ons op zaterdag komt helpen met diverse klusjes. Peter van Vlokhoven werkt op dit moment alleen op de werf en hij kan wel wat helpende handjes gebruiken. Op zaterdag helpt Peter klanten die hout komen halen, maar ook zorgt hij dat de werkplaats en de andere loodsen opgeruimd en schoongemaakt worden. Er worden bestellingen klaargemaakt voor de nieuwe week. Het is voor Peter fijn als er iemand mee kan helpen bij het schaven/zagen van hout. Er zijn dus diverse klusjes die gedaan kunnen worden op zaterdag.

Je werkt op zaterdag van 08.00 – 14.00 uur.

Denk jij nu, dat is wel iets voor mij? Ben jij iemand die van aanpakken weet of wil je graag eerst wat meer weten over het werk of over ons, neem dan snel contact op met Marcel Looijmans. Marcel is te bereiken op telefoonnummer 0493-492561 of via mail marcel@onthoutons.nl